ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ - ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙ 3-0 και... άνοδος στην Α' ερασιτεχνική!!!

Την πολυπόθητη νίκη που ισοδυναμεί με άνοδο στην Α’ ερασιτεχνική μετά από 28 χρόνια πέτυχε η ομάδα μας. Οι παίκτες του Γιάννη Γρίβα κατάφεραν μια αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί η σεζόν να κλείσουν το ένα εισιτήριο ανόδου καθώς επικράτησαν του Δενδροχωρίου με 3-0.
Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Πρόδρομο που μόλις στο 3ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε μια αδράνεια στην άμυνα των φιλοξενούμενων με αποτέλεσμα ο Γκανιάς να σουτάρει για το 1-0… σκορ με το οποίο έληξε το α’ μέρος.
Στην επανάληψη... μπορεί άπαντες να περίμεναν την αντίδραση του Δενδροχωρίου αλλά το γκολ ήρθε ξανά για τον Πρόδρομο όταν στο 55ο λεπτό, ύστερα από μια αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Χρήστου Ι. Καμπλιώνη, ο Γκανιάς με κεφαλιά, χωρίς να βλέπει το τέρμα, κρέμασε τον αντίπαλο πορτιέρο και έκανε το 2-0.
Το τελικό σκορ γράφτηκε στο 75ο λεπτό με τον Γκανιά να επιτίθεται κατά μέτωπο, να ξεπερνά τον προσωπικό του αντίπαλό και να σουτάρει για το 3-0. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα... μια εξαιρετική απόκρουση του Χρήστου Χήρα σε σουτ του Μάμαλη και ενώ το σκορ ήταν στο 2-0 αλλά... και ο τραυματισμός του Αντώνη Καπέλα του οποίου το όνομα το φώναξαν ρυθμικά οι φίλοι του Προδρόμου.
Με τη λήξη του αγώνα... παίκτες, προπονητής και άνθρωποι της διοίκησης πανηγύρισαν έξαλα την άνοδό τους στην Α’ ερασιτεχνική ενώ η φιέστα θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του χωριού μετά το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τη Πηγή.

15 Μαίου 2011 γηπ. Προδρομου διαιτ. Τουτούκης
Σκόρερ: 3' Γκανιάς [1-0], 55' Γκανιάς [2-0], 75' Γκανιάς [3-0]
ΑΟ Προδρόμου: Χήρας, Κουτελίδας, Καμπλιώνης Χ.Κ., Καπέλας, Μαντάς Χ. (Γεωργομάνος), Παπαναστασίου, Στραγάλης, Καμπλιώνης Χ.Ι., Καραμπούλας Β., Γκανιάς (Βασδέκης Β.), Γκαραγκάνης (Βασδέκης Ν.)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου