ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ - ΑΣΠΡΟΚΚΛΗΣΙΑ 1-1

Πρόδρομος και Ασπροκκλησιά σε κοινή φωτογράφιση
Το ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου της Α1 εραστεχνικής… δεν είχε νικητή. Πρόδρομος και Ασπροκκλησιά διεκδίκησαν τους τρεις βαθμούς αλλά χωρίς καμιά ομάδα να μη μπορεί να τα καταφέρνει.
Ιδανικές οι καιρικές συνθήκες, περίπου 100 φίλαθλοι στο γήπεδο του Προδρόμου και οι δυο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο τη νίκη.
Η... ουσία του αγώνα ήταν τα τελευταία 15 λεπτά όταν και το παιχνίδι άνοιξε, σημειώθηκαν και τα 2 γκολ ενώ ο Πρόδρομος είχε και 2 δοκάρια.
Πιο αναλυτικά… ο Κουτελίδας στο 74ο λεπτό με εντυπωσιακή κεφαλιά σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Τριμίντζιου χάνοντας την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του. Αυτό το πέτυχε η Ασπροκκλησιά που στο 81ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοτσίρα και λάθος του Χάρη, έκανε το 0-1.
Αρκετοί πίστεψαν ότι το παιχνίδι «τελείωσε» αλλά ο Πρόδρομος είχε διαφορετική άποψη. Ο Γκανιάς στο 84 κέρδισε πέναλτι με τον ίδιο τον παίκτη να εκτελεί και να κάνει το 1-1. Η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 88΄όταν από σέντρα του Χ.Ι. Καμπλιώνη, ο Γκαραγκάνης έπιασε την κεφαλιά αυτή έσκασε στη γραμμή, στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στην αγκαλιά του Τριμίντζιου.
Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι οι δυο ομάδες πριν την έναρξη της αναμέτρησης φωτογραφήθηκαν μαζί, δείχνοντας τις άριστες σχέσεις που έχουν μεταξύ τους.

10 Μαΐου 2011 γηπ. Προδρομου διαιτ. Αρετόπουλος
Σκορερ: 81' Κοτσίρας [0-1], 88' Γκανιάς [πεν. 1-1]

Πρόδρομος: Χήρας, Κουτελίδας, Μαντάς Χ., Τσίρος, Καμπλιώνης Χ.Κ., Γκαραγκάνης, Καμπλιώνης Χ.Ι., Στραγάλης, Γκανιάς, Καραμπούλας Α., Καραμπούλας Β (54’ Καραμπούλας Χ).
Ασπροκκλησιά: Τριμίντζιος Β., Μόκας, Μπέλος, Μήτραινας, Κακούσιος, Τριμίντζιος Α., Κονταξής, Μπαλαούρας Λ., Καλτσούδας, Μπαλαούρας Ι. (86’ Ζαχαράκης), Κοτσίρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου