ΓΟΜΦΟΙ - ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ 0-0

Ο αρχηγός μας, Χ. Μαντάς, σε προσπάθειά του
Μπορεί οι απουσίες βασικών παικτών ουσιαστικά να εμπόδισε την ομάδα μας στο να αποδώσει το σύνηθες καλό ποδόσφαιρο που παρουσιάζει αλλά... σήμερα στο γήπεδο των Γόμφων, ο αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο διαιτητής κ. Πάντος.
Ο υψηλόσωμος ρέφερι, απο τον οποίο η ομάδας έχει παράπονα και στο ματς με την Ασπροκκλησια, έκλεισε τα μάτια σε καταφανέστατες περιπτώσεις πέναλτι στο 2ο μέρος αφήνοντας άπαντες με την απορία. Μοιραία λοιπόν... σκορ δεν είχαμε.
Ο Πρόδρομος ήταν αυτός που απείλησε πρώτος στο 23ο λεπτό όταν ο Σγούρος με προβολή έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ για να απαντήσουν οι Γόμφοι με σουτ του το οποίο απέκρουσε ο Χήρας στο 39'.
Στην επανάληψη... και πιο συγκεκριμένα στο 54' ο Σγούρος έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στη μεγάλη περιοχή, σπρώχτηκε απο τον Κακάβα αλλά... προς γενική έκπληξη όλων ο κ. Πάντος έδειξε συνέχεια.
Στο 76ο λεπτό ο Βασίλης Καραμπούλας είχε μια καλή εκτέλεση φάουλ με τη μπάλα να απομακρύνεται την τελευταί στιγμή απο τον Παπαθανάση, για να έρθει το 80' όπου ο Κακάβας ακούμπησε τη μπάλα με το χέρι μέσα στη περιοχή για να δείξει ο Πανος αντί για τη άσπρη βούλα... επιθετικό φάουλ ενώ στις καθυστερήσεις, ο Παπαθανάσης ανέτρεψε τον Χ.Κ. Καμπλιώνη με τον διαιτητή να δείχνει τελικά άουτ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πρόδρομος πρέπει να είναι η μοναδική ίσως ομάδα στο νομό η οποία στη φετινή σεζόν δεν έχει κερδίσει ούτε ένα πέναλτι.


6 Φεβρουαρίου 2011 Γήπεδο Γόμφων Διαιτήτής κ.Πάντος
Α.Ο. Προδρόμου: Χήρας, Κουτελίδας, Μαντάς Χ., Γεωργομάνος (Στραγάλης), Καμπλιώνης Κ.Χ., Παπαναστασίου, Καμπλιώνης Ι.Χ., Καραμπούλας Β., Ζγούρος, Μαντάς Δ., Καπέλας:
Α.Ο. Γόμφων: Παπαθανάσης, Κωνσταντούλας, Κακάβας Μ, Πανουργιάς, Κακάνας Δ., Θεολόγης, Καναβός, Κατράνας, Κακάβας Α., Παπαδάτος, Τυράκης, Μπράμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου