ΠΥΡΓΕΤΟΣ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ 0-1


Μεγάλη σημασίας νίκη με σκορ 0-1 πέτυχε ο Πρόδρομος μέσα στο Πυργετό ύστερα από ένα δυνατό και νευρικό παιχνίδι που είχε πολλά σκληρά μαρκαρίσματα και τέσσερεις αποβολές. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να προβάλουν αντίσταση στον Πρόδρομο ο οποίος κατά τις δυο προηγούμενες συνάντησης τους την φετινή περιόδου τους είχε φιλοδωρήσει με έξι και επτά γκολ αντίστοιχα, δεν κατάφερε όμως να αποτρέψει το μοιραίο. 
Οι «κιτρινόμαυροι» με ελλείψεις [Παπαναστασίου, Α.Καραμπούλας και Χ.Μαντάς] και προβλήματα και τσακωμούς μεταξύ μελών της διοικήσεως έδειξε στόφα μεγάλης ομάδας και με ψυχραιμία και υπομονή κέρδισαν δικαία το ματς και ανέβηκαν στην δεύτερη θέση μετά την ήττα της Περιστέρας μέσα στους Γόμφους. Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Πυργετό να μπαίνει δυνατά και να ελέγχει το παιχνίδι και στην συνέχεια χωρίς ωστόσο να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Χήρα. Μετά την ανάπαυλα, ο Πρόδρομος ανέβασε την απόδοση του και πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 76’ ο Γιώργος Γκαραγκάνης με ωραία κούρσα από δεξιά έσπασε την μπάλα προς το σημείο του πέναλτι και εκεί ο Βασίλης Καραμπούλας με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πυργετού πετυχαίνοντας το 0-1, σκορ που έμελε να μείνει ως το τέλος. Μετά το γκολ το παιχνίδι «αγρίεψε» και αρχικά αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας του ΑΟΠ Χήρας και ο επιθετικός Παπαστύλος από τον Πυργετό. Δυο λεπτά αργότερα ο Βασίλης Καραμπούλας πήρε κίτρινη κάρτα αλλά αποβλήθηκε(!!!) καθώς ο διαιτητής κ.Πάντος είχε κάνει λάθος καταγράφοντας μια προηγούμενη κάρτα που είχε δεχτεί ο Γκαραγκάνης στον νεαρό αριστερόποδαρο μέσο του Προδρόμου. Τέλος στο 88’ αποβλήθηκε και ο Παπαποστόλου του Πυργετού. 




3 Απριλίου, 2011   Γήπεδο Πυργετού   Διαιτητής κ.Πάντος

ΣΚΟΡΕΡ – 76’ Β.Καραμπούλας [0-1] 
Χήρας, Γεωργομάνος [Ζγούρος], Κουτελίδας, Χ.Κ.Καμπλιώνης, Καπέλας, Στραγάλης, Χ.Ι.Καμπλιώνης, Β.Καραμπούλας, Χ.Καραμπούλας, Γκαραγκάνης, Γκανιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου