ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ – ΜΕΓΑΡΧΗ 2-0


Χωρίς να πιάσει την γνωστή καλή του απόδοση, ο Πρόδρομος κέρδισε με αρκετή δόση άγχους την Μεγάρχη και παρέμεινε στο γκρουπ των πρωτοπορών οι οποίοι διεκδικούν την άνοδο στην Α’ Ερασιτεχνική. Η νίκη αυτή είναι η τρίτη κατά σειρά που πετυχαίνει η ομάδα του Γιάννη Γρίβα και φαίνεται πως η κάμψη και τα προβλήματα που είχαν είναι πλέον στο παρελθόν. Οι «κιτρινόμαυροι» υπερείχαν σε’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και ενώ στο πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριοι, στην επανάληψη ανέβασαν αισθητά την απόδοση τους και έχασαν αμέτρητες ευκαιρίες να σημειώσουν ευρύτερο σκορ. 
Η Μεγάρχη ήρθε στον Πρόδρομο με πολλές ελλείψεις και έτσι δεν μπόρεσε ουσιαστικά να απειλήσουν την εστία του Χήρα. Το 1-0 για τον ΑΟΠ άργησε να έρθει. Συγκεκριμένα στο 71’ ο Γιώργος Γκαραγκάνης τροφοδότησε τον Νίκο Γκανιά ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων. Στο 89’ ο νεοεισελθών Γιώργος Καραμπούλας ύστερα από ωραία πάσα του Χρήστου «Τατέλη» Καμπλιώνη με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Να σημειώσουμε ότι ο αγώνας διεξήχθη υπό συνεχή βροχή και πάνω σε λασπωμένο τερέν.


31 Μαρτίου, 2011   Γήπεδο Προδρόμου    Διαιτητής κ.Δουλόπουλος
ΣΚΟΡΕΡ – 71’ Γκανιάς [1-0], 89’ Γ.Καραμπούλας [2-0]
Χήρας, Γεωργομάνος [Β.Καραμπούλας], Χ.Μαντάς, Στραγάλης, Καπέλας, Παπαναστασίου, Κουτελίδας, Χ.Ι.Καμπλιώνης, Γκαραγκάνης [Γ.Καραμπούλας], Α.Καραμπούλας, Γκανιάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου